*
News: SMF - Just Installed!


Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Problem when configure VIOS Server with FSM 1.3.1 8310

Super Newbie Posts: 37 Karma: +0/-0 *
Re: Problem when configure VIOS Server with FSM 1.3.1
« Reply #15 on: April 09, 2014, 12:29:26 PM »
Dear Mermet,

Try to find the one contain "fsmfix_DPSM_770". Maybe they got update. It's about 400MB.
Super Newbie Posts: 15 Karma: +1/-0 *
Re: Problem when configure VIOS Server with FSM 1.3.1
« Reply #16 on: April 10, 2014, 08:18:37 AM »
hi

the fix is come back on testcase with this link

ftp://testcase.boulder.ibm.com/fromibm/aix/fsmfix_DPSM_770.1_20131127.zip

i ve solved all my problems of duplicate id with it.

regards
Super Newbie Posts: 28 Karma: +0/-0 *
Re: Problem when configure VIOS Server with FSM 1.3.1
« Reply #17 on: May 30, 2014, 06:53:06 PM »
Rlinac,

Welcome to MyPureSupport!

Please see the link below. this shows the commands relating to manipulation of Virtual Appliances from the CLI.

http://pic.dhe.ibm.com/infocenter/director/pubs/index.jsp?topic=%2Fcom.ibm.director.vim.helps.doc%2Ffsd0_vim_r_cli_deployva.html

I am having a similar issue when going to Storage Adapters and Clicking Add
Error 500: Duplicate component ID 'viewns_994846885_:manageServer_form:ManageServerVTabView:ManageVirAdapPanel:_id734' found in view.

I am using firefox and IE 9 same issue and my FSM is 1.3.0
by the way ca  someone tell me the command line options to do this

thanks
Administrator Sr. Member Posts: 309 Karma: +6/-0 *****
Re: Problem when configure VIOS Server with FSM 1.3.1
« Reply #18 on: June 03, 2014, 08:46:17 AM »
Karlochacon,

I highly recommend working on your FSM upgrade to 1.3.1. Lets get that issue figured out first. With the FSM code being still so new every major release has many fixes and typically we've seen vast improvements with the latest code level.
Super Newbie Posts: 28 Karma: +0/-0 *
Re: Problem when configure VIOS Server with FSM 1.3.1
« Reply #19 on: June 05, 2014, 08:26:32 PM »
Version 1.3.1.2 released on May 28 fixed the GUI issue