*
News: SMF - Just Installed!


Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

New Network Switch installation 1058

Super Newbie Posts: 1 Karma: +0/-0 *
New Network Switch installation
« on: September 21, 2015, 07:00:53 AM »
hy

i have 2 EN2092 in ibm flex chassis 7893 one is old one that is operational, second one(basic with 14 int and 10 EXT ports) is newly installed after some problem in 2nd oldt switch.(that was with upgrade 1)

Now i put the configuration of running switch to new switch. but the network is not activated on new switch.. and when i pluged the cable in first switch the network works..fine.

i check the interface status of new switch sw2. its internal ports shows the link status Disabbled. i try to enable ports from IBMNOS-CLI cfg/port/INTA1/ena , for internal INTA1 but thE status still same,, on GUI ports status show OFFLINE.. (on operational switch it is UP )
« Last Edit: September 23, 2015, 06:23:08 AM by aliimran »
Administrator Sr. Member Posts: 309 Karma: +6/-0 *****
Re: New Network Switch installation
« Reply #1 on: December 01, 2015, 07:15:52 PM »
Aliimran,

In order to assist please provide the output of the command 'show logging' (in ISCLI mode).

Also, have you seen this article on MPS? It looks like you may have a similar issue where an LACP trunk group may have failover enabled where if all links in the trunk are not active it will set the internal ports to disabled.

http://mypuresupport.org/PureSystemsForum/index.php?topic=110.msg516#msg516

Let me know if this gets you somewhere.

Thanks!